thumbnail_Hupico – Johan Paul & Pierre Huyghebaert

Hupico uit Gentbrugge versterkt voor de toekomst

GENTBRUGGE - Ondanks de impact van de coronacrisis in de maakindustrie, is Hupico blijven groeien en naar de toekomst blijven kijken. Sinds 1 oktober is Johan Paul bij de verdeler van industriële automatisatieoplossingen als nieuwe managing director en partner ingetreden. Pierre Huyghebaert blijft als Sales Director actief in het bedrijf.

Johan Paul, Ingenieur Scheikunde en Doctor in de Toegepaste Wetenschappen, heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring in verschillende managementfuncties in de Vlaamse industrie en behaalde recent ook een Executive MBA aan Vlerick Business School.

"Dankzij deze overname is de opvolging gegarandeerd en kunt onze klanten ook in de toekomst op Hupico blijven rekenen", Pierre Huyghebaert, Sales Director. "Kwaliteit, creativiteit, service en een passie voor techniek blijven uiteraard ook de sleutelwoorden binnen het versterkte HupiTeam. We zijn helemaal klaar om de komende jaren onze activiteiten aanzienlijk uit te breiden. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking."

Hupico is sinds 1994 actief in de wereld van de industriële automatisatie. Als exclusief verdeler van verschillende merken, is Hupico gegroeid tot een vaste waarde in de Benelux. Het aanbod van Hupico kan worden opgesplitst in enerzijds toevoer- en assemblagesystemen en anderzijds een ruim gamma producten betreffende kunststoflastechnieken. Binnen de Benelux zorgt Hupico bovendien voor de exclusieve verdeling van de assemblage robotten van EPSON.