Nieuws Oost-Vlaanderen Id’Flor en De Bruyne-Flandresse bundelen krachten in een nieuw bedrijf

Id’Flor en De Bruyne-Flandresse bundelen krachten in een nieuw bedrijf

Id’Flor en De Bruyne-Flandresse bundelen krachten in een nieuw bedrijf

LOCHRISTI/MOERBEKE – ID’Flor, een Belgisch productiebedrijf van potplanten en De Bruyne-Flandresse, een kwekerij gespecialiseerd in de productie van azalea’s, beide gevestigd in Lochristi, slaan de handen in elkaar en gaan vanaf vandaag samen als FlorAmor verder. Dit maakte het bedrijf deze week bekend. Vanaf 1 juli 2018 starten de operationele activiteiten.

Dankzij deze synergie worden de twee Belgische spelers met een grote liefde voor azalea en andere sierteeltproducten van Vlaamse bodem samengebracht. FlorAmor zet de beide merken, Hortinno Home & Garden en Flandresse Indoor & Outdoor, verder in de markt.

“FlorAmor verenigt het beste uit de twee werelden: vakmanschap in een kwalitatief assortiment gecombineerd met een sterke commerciële, directe aanpak en diepgaand marktinzicht’, aldus de twee zaakvoerders Christoph en Kris. “Met een totaalassortiment van azalea’s, in alle maten, vormen en soorten, indoor & outdoor, wil FlorAmor de onestopshop in West-Europa zijn. Het nieuwe bedrijf werkt op maat van de klant en draagt duurzaamheid hoog in het vaandel.”

Bij FlorAmor vindt men het volledige aanbod van de enige echte Belgische azalea. FlorAmor zal tevens instaan voor de verkoop van alle andere producten van ID’Flor en Azaro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.