Nieuws Oost-Vlaanderen Ik start mijn zaak, unieke digitale oplossing voor alle ondernemers

Ik start mijn zaak, unieke digitale oplossing voor alle ondernemers

Ik start mijn zaak, unieke digitale oplossing voor alle ondernemers

fto3De Groep Securex innoveert met “Ikstartmijnzaak.be”, de eerste site in België die volledig in het teken staat van starters en waarop alle nodige stappen terug te vinden zijn om hun bedrijf op te richten en te lanceren, en dat allemaal online.

Daarmee wil Securex inspelen op de noden van het groeiende aantal startende ondernemers.

Om in te spelen op de digitaliseringstrends en op de behoefte aan flexibiliteit in een ondernemerssector die volop in verandering is, biedt de Groep Securex, aan de hand van deze drietalige site, een actieplan op maat, een aangepaste monitoring en tal van tips van businesscoaches. De internetsurfer wordt begeleid in alle fasen van de voorbereiding en de lancering, tot en met de uiteindelijke online inschrijving van zijn bedrijf zodat hij een ondernemingsnummer en btw-nummer krijgt en in orde is met tal van andere wettelijke registraties.

Pascale Magnette, Director Securex Integrity & go-Start: “De oprichting van een platform waarin alle fasen van het ontwerp en de uitvoering van een project bij elkaar gebracht zijn, leek ons onmisbaar om te beantwoorden aan de behoeften van onze klanten. We passen onze manier om ondernemers te informeren aan, bieden directe internettoegang tot al onze diensten en online ondersteuning.”

Ondernemerschap vormt de basis van economische activiteit, werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming, en gelooft in een personeelsbeleid op maat van het individu en gericht op duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner voor zowel startende en ervaren zelfstandigen of kmo’s, als grote ondernemingen en openbare besturen Het bedrijf heeft alles in huis voor een geïntegreerd HR-beleid en biedt dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Tot slot biedt het Onafhankelijk Ziekenfonds Securex diensten en producten op maat van de ondernemer en zijn gezin.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.