Nieuws Oost-Vlaanderen Immo Da Vinci gebruikt technologie voor persoonlijk advies

Immo Da Vinci gebruikt technologie voor persoonlijk advies

Immo Da Vinci gebruikt technologie voor persoonlijk advies

0000000000immoImmo Da Vinci profileert zich als professioneel vastgoedkantoor dat niet alleen persoonlijke begeleiding biedt maar zich ook dankzij de competenties van zijn team en dankzij het gebruik van de modernste technologie kan opstellen als de ideale tussenpersoon tussen kopers en verkopers.

Immo Da Vinci mikt heel bewust op het feit dat een investering in vastgoed één van de belangrijkste beslissingen is in een mensenleven. “Daarin mag je niet over één nacht ijs gaan”, zegt Nicolas De Reuck. “Ik weet dat dit een beetje klinkt als het intrappen van een open deur, maar het is wel de waarheid. Vandaar dat wij de slogan hanteren dat “uw investering in het heden uw toekomst bepaalt”. Een investering in vastgoed, om het nu gaat om er zelf te wonen, of als belegging, is nu eenmaal ingrijpend. Dat vergt professionele begeleiding en wij maken ons sterk dat wij die op een dynamische manier kunnen geven. De situatie van iedereen is anders, en wij denken echt mee met kopers, verhuurders en huurders. Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, zowel in sales als op juridisch en bankenvlak. Daardoor kunnen wij beantwoorden aan ieders noden.”

Immo Da Vinci vervult als professioneel vastgoedkantoor louter een bemiddelende en adviserende rol tussen kopers en verkopers, huurders en verhuurders. Dit zowel in het particulier als professioneel segment vastgoed.

“Wij zijn voornamelijk actief in Gent en binnen een straal van 20 km buiten Gent”, geeft Nicolas De Reuck aan. Op die manier kan Immo Da Vinci sterk inspelen op het toenemende belang van de steden, zoals dat ook wordt geïllustreerd in het bekende werk The rise of the creative class, van Richard Florida. “We gebruiken een professioneel CRM-systeem”, zegt Nicolas De Reuck, “en beschikken over een uitgebreide kennis en ervaring van de Gentse vastgoedmarkt. Samen met onze open communicatie en transparantie en de uitgebreide database van mensen die op zoek zijn naar vastgoed met specifieke kenmerken, stelt ons dat in staat om voor iedereen te vinden waar hij of zij naar op zoek is. Eigenlijk passen we als adviseur perfect het spreekwoord toe dat zegt dat op ieder potje een dekseltje past.”

In tijden waarin elk bedrijf constant te horen te krijgt dat het zich moet heruitvinden en dat customer centricity de nieuwe heilige graal is,  geeft immo Da Vinci aan dat het die boodschap perfect heeft begrepen. “Een doelgerichte aanpak en een professionele begeleiding bij het hele dossier, zijn voor ons een evidentie”, zegt Nicolas De Reuck nog. “Het levert ons ook de nodige reclame van mond tot mond op. Daardoor konden we de afgelopen jaren een mooie groei neerzetten.”

Die groei vertaalt zich trouwens in de nakende opening van een nieuw kantoor op de de hoek van de Sint-Denijslaan en de Kortrijksesteenweg. “Zo kunnen we onze kennis en competenties blijven inzetten in het voordeel van onze klanten”, besluit Nicolas De Reuck.

 

 

.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.