Nieuws Oost-Vlaanderen In deze fietsenwinkel hoef je niet naar buiten om je nieuwe fiets te testen

In deze fietsenwinkel hoef je niet naar buiten om je nieuwe fiets te testen

Foto fvv

In deze fietsenwinkel hoef je niet naar buiten om je nieuwe fiets te testen

SINT-DENIJS-WESTREM – Fietsliefhebbers kunnen zich vanaf deze week uitleven in de nieuwste vestiging van Bike Republic, de keten van Colruyt Group, op de Kortrijksesteenweg. 1.000 vierkante meter fietsplezier én de klanten kunnen er hun nieuwe fiets op een speciale manier uittesten.

Wie de nieuwe winkel van Bike Republic in Sint-Denijs-Westrem binnenwandelt, moet goed uit de doppen kijken. Voor je neus kan namelijk een klant voorbij vlammen op zijn nieuwste stalen ros. Dat doen ze op een speciale baan middenin de winkel, rond de verschillende fietsen en de winkelrekken.

Derde winkel in Gent

Bike Republic is de opvolger van fiets.be. De zaak werd overgenomen door Colruyt en heeft twintig vestigingen in heel Vlaanderen. In Gent kon je al terecht bij Dampoort en op de Rooigemlaan. Op de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem vond Colruyt een derde pand voor een grotere winkel.

 

Winkelverantwoordelijke Lukas Jonckheere (29). Foto fvv

Op een oppervlakte van 1.000 vierkante meter vind je koersfietsen van Ridley, Scott, BH en Koga. Daarnaast is er een ruim aanbod van stads- en kinderfietsen, speed pedelecs, vouw-, bak – en elektrische fietsen. “Voor elk wat wils dus”, zegt winkelverantwoordelijke Lukas Jonckheere (29).

“Door corona werd de markt ook ernstig verstoord”, gaat Jonckheere verder. “Het is nog altijd moeilijk om aan fietsen te raken, maar bij ons vind je een ruime stock van 10.000 exemplaren. Dat is een van onze grote troefkaarten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.