Nieuws Oost-Vlaanderen In The Pocket ontwikkelt samen met Digitopia Smart Citie App

In The Pocket ontwikkelt samen met Digitopia Smart Citie App

In The Pocket ontwikkelt samen met Digitopia Smart Citie App

B5_GTJ3G9SP0_1_POCKETBESTHet Gentse app-bedrijf In The Pocket dat werd opgericht door Pieterjan Bouten, Louis Jonckheere en Jeroen Lemaire, werkte zich in vijf jaar tijd op tot een topbedrijf in de digitale wereld en heeft inmiddels een vijftigtal medewerkers in dienst. In juni van dit jaar vierde het in stijl zijn vijfde verjaardag.

Jeroen Lemaire gaat er prat op dat In the Pocket samen met het Wijnegemse bedrijf Digitopia onder leiding van Jan  Bussels nu ook de zogenaamde Smart Citie App heeft ontwikkeld. “De doelstellingen daarvan zijn veelvuldig”, zegt hij. “Het is een hulpmiddel voor de handelaar om de strijd aan te gaan met e-commerce, tegelijkertijd wordt de handelskern versterkt, omdat de app klanten beloont die in de winkel komen het is een betaalbare manier voor handelaars om zich digitaal te versterken.”

De applicatie is volgens de initiatiefnemers vooral interessant voor consumenten. De applicatie leidt hen naar de dichtste vrije parkeerplaats waar digitaal betaald kan worden, als ze een winkel binnenstappen, krijgen ze meteen de interessantste aanbiedingen op maat en de app vervangt alle klantenkaarten. Online betalen, afspraken maken of zelfs een broodje bestellen iets verderop is mogelijk. “Met deze applicatie bundelen we alle nodige tools en stoppen we de wildgroei van applicaties”, aldus Jan Bussels van Digitopia.

De applicatie is het verlengstuk van het project Innovation Boulevard op de Antwerpse Meir. Roeselare was in de aanloop naar deDag van de klant van vorig weekend de eerste stad, die samen met de vzw Centrum & Shopping Roeselare – die bekend maakte actief de handelaars te ondersteunen  bij de introductie en de implementatie van de app.

“Het is de bedoeling dat ook andere steden snel dit voorbeeld zullen volgen om de concurrentiepositie van de lokale handelaars te verstevigen en de retail in de stadscentra een instrument aan te reiken waarmee zij de hedendaagse consument nog beter kunnen dienen”, geeft Jeroen Lemaire nog aan.

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.