Nieuws Oost-Vlaanderen In tweede week maart 17 0ost-Vlaamse bedrijven failliet

In tweede week maart 17 0ost-Vlaamse bedrijven failliet

In tweede week maart 17 0ost-Vlaamse bedrijven failliet

000000000000faillHer en der blijven we horen dat het beter begint te gaan met de economie en gisteren berichtten we nog over de betere cijfers in de kmo-barometer van Unizo die erop wijzen dat ondernemers opnieuw wat meer vertrouwen hebben in de economie. Maar dat betekent nog altijd niet dat alles nu rozengeur en maneschijn is in ondernemersland. Verre van zelfs.

“De grote vraag”, zo zei Peter Vanden Houte, senior economist van ING gisteren in het journaal “wordt of de bazooka van liquiditeiten die de Europese centrale bank op de eurozone loslaat door elke maand voor 60 miljard euro obligaties op te tekopen, ook haar weg zal vinden naar de reële economie.”

Hij leek daar alvast zijn twijfels bij te hebben. Enorm veel bedrijven blijven het immers bijzonder lastig hebben. In de tweede week van maart zagen opnieuw 17 Oost-Vlaamse bedrijven zich genoodzaakt om de boeken neer te leggen. En dat is niet omdat de economie echt floreert. Bij de slachtoffers dit keer ook het bekende schoonmaakbedrijf Cibo uit Lokeren. Meer informatie vindt u op www.madeinoostvlaanderen.be/falingen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.