Nieuws Oost-Vlaanderen ING begint op 25 april aan week van de ondernemer

ING begint op 25 april aan week van de ondernemer

ING begint op 25 april aan week van de ondernemer

workshop_img-300x183Van 25 tot 28 april organiseert ING overal in het land gratis lezingen voor en door ondernemers. Ze bieden de kans om met een expert dieper in te gaan op een onderwerp uit negen thema’s die misschien wel bepalend zijn voor de toekomst van de business van de ondernemer of die er in ieder geval toch een grote invloed op hebben.

Tot die 9 thema’s behoren onder meer “Beter worden door tegenslag”, “Bouwen aan een sterk merk”, “Disruptieve technologieën”, “Opvolging in uw familiebedrijf”, “De juiste balans tussen werk en privé” en “Floreren in het digitale tijdperk.”

ING heeft een groep van 25 experts samengebracht die deze thema’s nader zullen belichten. Van die groep van experts makten onder meer ook Joost Callens van Durabrik uit Drongen en Karen Boers van startups.be uit Merelbeke deel uit. Ook in Oost-Vlaanderen staan vijf lezingen op het programma, telkens bij ArtCube, aan de Hurstweg 8 in Gent. Zo komen op dinsdag 26 april om 17 uur “Verrassende businessmodellen” aan bod en op woensdag 27 april eveneens om 17 uur “Opvolging in uw familiebedrijf.”

“De bedoeling van deze reeks events is een forum te creëren voor en door ondernemers, waar ondernemers elkaar ontmoeten en van gedachten kunnen wisselen over thema’s die hun interesse wegdragen”, zegt Sofie Brouckaert, KMO manager Business Center Gent van ING.

“Experten brengen er ideeën in beweging en toonaangevende ondernemers leggen getuigenis af over hun leerrijke ervaringen. Bovendien zijn er netwerkopportuniteiten voor en na de conferenties.”

Meer informatie op : https://promo.ing.be/Entrepreneurs/

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.