thumbnail_DSC_0115

Inschrijvingen geopend voor Deinze Industrie Jobcafé 2020

DEINZE - Deinze Industrie zet ook in 2020 een jobevent op de kaart. Voor het 3de jaar wordt een jobevent ‘new style’ georganiseerd onder de naam ‘Deinze Industrie Jobcafé. Deinse werkgevers ontmoeten werknemers’. Het jobevent vindt plaats op donderdag 28 mei 2020 in cc Leietheater en de bedrijven in Deinze kunnen vanaf nu intekenen.                 

Volgens het nieuwe concept zijn er geen klassieke standen en wanden, maar zal er eerder een contactmoment zijn tussen werkgevers en potentiële werknemers op een iets lossere manier. Naast hoofdzakelijk bedrijven worden aparte eilanden ingericht: Jobeiland Deinze Overheid en Veiligheid en ‘Jobeiland Deinze Winkelstad’. Bezoekers kunnen doorlopend genieten van interessante info-sessies, CV screenings, tips en toepassingen voor sterke CV foto’s en een open bar.

Deelnemers stellen zich informeel voor en voeren gesprekken aan hoge tafels. Bezoekers komen terecht in een sfeer van stijlvolle zakelijkheid, waarbij de drempel laag is om gesprekken aan te gaan. De gesprekken zijn eerder als kennismaking bedoeld, waarbij bezoekers en gastbedrijven polsen naar een match. Vacatures geven een beeld van mogelijkheden en een deel ervan wordt geëtaleerd op wanden in de foyer.

Er is bovendien een exposantenbuffet ’s middags, net voor de opening, waarbij deelnemende bedrijven onderling kunnen netwerken.

Inschrijvingen voor standhouders zijn nu gestart via info@deinzeindustrie.be. Inschrijven kan tot 15 maart 2020. Meer info vind je op www.deinzeindustrie.be.