Nieuws Oost-Vlaanderen Intelligent neemt twee Nederlandse bedrijven over

Intelligent neemt twee Nederlandse bedrijven over

Intelligent neemt twee Nederlandse bedrijven over

frederikIntelligent, de Gentse bedrijvengroep die gespecialiseerd is in hostingdiensten, verwelkomt de Nederlandse bedrijven Byte uit Amsterdam en HostingXS uit  Nijmegen in de groep. Beide specialiseren zich in hosting van e-commerce software. Door deze overnames wordt Intelligent meteen de marktleider in e-commerce hosting in Nederland.

Intelligent is ervan overtuigd dat de combinatie van de kennis van beide bedrijven, aangevuld met de expertise van andere bedrijven in de groep, zal leiden tot sterkere en meer gespecialiseerde hostingproviders. Bovendien stelt Intelligent dat haar strategie zal leiden tot meer en snellere innovatie, door het combineren van de knapste koppen uit de sector. Het positieve resultaat zal meetbaar zijn voor de tienduizenden klanten van de groep.

“Vorig jaar deed Intelligent al overnames in het domein van Enterprise Hosting, met het gevolg dat de groep hiermee marktleider in de Benelux werd. Dit heeft een erg positieve impact gehad op de innovatie en kwaliteit van de producten en diensten. Met de overnames van Byte en HostingXS wil Intelligent hetzelfde bereiken binnen SME Hosting”, zegt Frederik Poelman (foto), Managging Director SME Hosting bij Intelligent.
“Beide bedrijven staan voor ijzersterke hostingproducten voor SME-klanten maar vooral een persoonlijk en bedreven contact. Dat is bij het merk Combell, dat de oorsprong voor Intelligent net hetzelfde. Met elk hun eigen focus op webshopplatformen zoals Magento of het gloednieuwe Shopware, kunnen ze daarom toekomstig erg aanvullend zijn voor Combell.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.