Nieuws Oost-Vlaanderen Intelligent verstevigt marktleiderspositie in hosting met twee overnames

Intelligent verstevigt marktleiderspositie in hosting met twee overnames

Intelligent verstevigt marktleiderspositie in hosting met twee overnames

dhaenens_jpg_h380_jpg_5681Intelligent, de bedrijvengroep die gespecialiseerd is in hostingdiensten, kondigde op 21 oktober de overname aan van Stone Internet Services  en 1EuroHost. Deze bedrijven zijn in hun segment koploper en onder meer bekend door de hosting die ze doen voor Tomorrowland en Canvas. Beide merken worden verder uitgebouwd.

“Intelligent kiest resoluut voor een verdere uitbouw van de merken met de bestaande mensen”, zegt CEO Jonas Dhaenens. “Ook zal Intelligent investeren in nieuwe technologieën, infrastructuur en een forse uitbreiding van het team. Het team blijft wel autonoom werken van de andere bedrijven binnen de Intelligent-groep. De producten van Stone Internet Services (Stone IS) en 1EuroHost zullen uitgebreid, verfijnd en verbeterd worden, wat goed nieuws is voor alle bestaande en nieuwe klanten.”

Stone IS is gespecialiseerd in complexe en extreem schaalbare cloudhosting gebaseerd op het innovatieve OnApp-platform. Dit laat Stone IS toe om managed hostingoplossingen volledig op maat te bouwen in de Cloud. Veel internationale spelers maken daarom gebruik van het platform om websites te hosten die zeer hoge bezoekerspieken krijgen te verwerken. Onder meer Tomorrowland, Canvas, Brussels Airlines en Ancienne Belgique zijn klanten van Stone IS.

1EuroHost specialiseert zich in het aanbieden van domeinnamen en kwalitatieve shared webhosting tegen competitieve prijzen, waarbij de klant volledige controle krijgt over de diensten. Het bedrijf doet dat ondertussen al meer dan 10 jaar.

“Onze langetermijnvisie is om het productaanbod van Stone IS en 1EuroHost dusdanig uit te breiden en er in te investeren, zodat ze hun puike reputatie kunnen blijven aanhouden met de steun van een sterke partner”, zegt Jonas Dhaenens nog.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.