Introduce_bewerkt-1

Introduce ruilt Drongen in voor Lovendegem

DRONGEN/LOVENDEGEM – Introduce trekt na 8 jaar weg uit Drongen. Vanaf 3 april werkt de HR-dienstverlener vanuit een gloednieuw kantoor aan de Grote Baan in Lovendegem. Daarmee biedt de onderneming een antwoord op de aanhoudende groei.

Op acht jaar tijd is Introduce uitgegroeid tot een HR-dienstverlener die diensten op maat aanbiedt op het vlak van rekrutering en selectie, interim management, assessment en development centers en HR-consultancy. Dat begon vanuit een passie en zin voor kwaliteit van vier managers en wordt vandaag uitgedragen door een vijfde vennoot en 7 vaste consultants.

“We zijn vandaag een bloeiend bedrijf dat zich laat typeren door een gezonde groei. In het kader daarvan hadden we een aangepaste locatie nodig”, zegt Geert Messens, één van de managing partners bij Introduce. “In het nieuwe kantoor zullen we kandidaten en klanten kunnen ontvangen in een professionele omgeving die een kwalitatieve service garandeert. Ze beschikt over aangename interview- en assessmentruimtes en moderne vergaderaccommodatie. Tegelijkertijd zijn we gewapend voor verdere uitbreiding op lange termijn.”

Drie kantoren

Introduce startte haar activiteiten in Oost- en West-Vlaanderen, maar kon al snel op bijval rekenen in andere regio’s. De HR-dienstverlener beschikt daarom ook over een kantoor in Brussel en eentje in Antwerpen.

“Met het voltallige team blijven we streven naar een verdere groei. Daarbij houden we vast aan onze vier pijlers waarbij we focussen op junior-, midden- en hoge kaderprofielen voor onze klanten, zijnde grotere kmo’s tot internationale bedrijven”, aldus Geert Messens.