download (50)

Introduce verhuist naar Lovendegem

LOVENDEGEM/DRONGEN - Op 30 maart 2018 ruilde selectie- en rekruteringsbureau Introduce zijn vaste stek in Drongen in voor een prachtig gerenoveerd pand in Lovendegem. "Het team breidde uit van 4 naar 7 consultants. Samen met 5 vennoten brengt dit het totaal op 12. Vanwege deze groei zijn we op zoek gegaan naar een kantoor dat meer plaats en mogelijkheden bood", aldus Managing Partner, Geert Messens.

Hoewel het bedrijf reeds enkele maanden geleden verhuisde, wordt het nieuwe kantoor op Grotebaan 96 te Lovendegem pas nu donderdag 27 september officieel geopend. Introduce, dat zichzelf graag voorstelt als 'partner in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging of de zoektocht naar een nieuwe aanvulling voor je team', besteedde tijdens de renovatie van het pand extra aandacht aan de noden van haar twee doelgroepen: kandidaten en bedrijven. Zo werd het moderne gebouw ingericht met professionele geluidsdichte interviewruimtes, specifiek voorziene ruimtes voor het afnemen van assessment centres en ruime vergaderzalen.

Comfort van de medewerkers

"Een tweede belangrijk criterium waar rekening meer gehouden werd, is het comfort van de medewerkers", zegt Geert. "Daarom hebben we geopteerd voor een landschapskantoor met tevens de mogelijkheid om apart te werken of kleine meetings te houden. We willen vooral dat onze consultants op een aangename manier kunnen werken."

Uitbreiding naar nieuwe regio's

Ten slotte werd ook rekening gehouden met de bereikbaarheid voor zowel kandidaten en klanten als medewerkers. Daarom is er een ruime parking voorzien aan het gebouw. Dit kadert ook mee in de groeistrategie van het bedrijf dat intussen 8 jaar bestaat. Geert: "Tot nu toe waren we vooral actief binnen Oost- en West-Vlaanderen. Naar de toekomst toe willen we ons ook verder focussen op Vlaams-Brabant, Brussel en Antwerpen. Een groot, modern en vooral vlot bereikbaar kantoor moet deze groei mee helpen bestendigen."