Nieuws Oost-Vlaanderen IT-bedrijf uit Deinze wordt digitale partner van Formule 1-team Sauber

IT-bedrijf uit Deinze wordt digitale partner van Formule 1-team Sauber

IT-bedrijf uit Deinze wordt digitale partner van Formule 1-team Sauber

it-dude-mka-1-highres_remake2Het befaamde Zwitserse Formule 1-team Sauber F1® Team is een samenwerking aangegaan met het Belgische bedrijf IT Dude uit Deinze. IT Dude is opgericht door Frederick De Sloover, Jeroen Certyn en Giorgi Stemmler en profileert zich als “internet marketing agency” met 10 jaar ervaring in het maken van open source updatable websites, en webshops, en het begeleiden van bedrijven rond sociale media en het gebruiken van internet voor conversie.

In oktober 2015 kreegt IT Dude de kans om bij het Sauber F1® Team een pitch te doen voor het realiseren van de website, de webshop, de integratie van het marketing automation platfom en de onlinebetalingen.

De drie ondernemers zijn erg gedreven om te focussen op conversie, met andere woorden het genereren van rendement. “De ervaringen die wij dagelijks toepassen op ons eigen platform gebruiken wij  ook om de klanten te dienen”, zegt Frederick De Sloover. “Ondertussen heeft IT dude reeds meer dan 300 projecten mogen opleveren. Met Fireball PSP beschikken we bovendien over een sterk platform als betalingsprovider, dat de klanten in staat stelt om steeds de beste bank te kiezen. Dat we nu ook voor een Formule 1-team mogen werken, bewijst dat we ook potentieel hebben om nog meer internationale klanten aan te spreken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.