Nieuws Oost-Vlaanderen IT1 en HP Belgium sluiten megacontract af met VDAB

IT1 en HP Belgium sluiten megacontract af met VDAB

IT1 en HP Belgium sluiten megacontract af met VDAB

DENDERMONDE – IT1 en HP Belgium kregen van VDAB een raamovereenkomst voor de levering en installatie van pc’s, randapparatuur en accessoires toegewezen. De combinatie van bedrijven won het vierjarige contract dankzij de diepgaande kennis van de markt, een kwalitatief en duurzaam product- en dienstenaanbod, een uitgebreide referentielijst, een strikt georganiseerde dienst na-verkoop en een aantrekkelijk prijsaanbod.

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (“VDAB”) heeft een 5000-tal medewerkers in dienst en telt meer dan 100 vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel. De organisatie kan vanaf heden bestellen via de 4-jarige raamovereenkomst die zorgt voor een besparing omdat er niet steeds een gunningsprocedure moet worden georganiseerd voor elke nieuwe aankoop van informatica-apparatuur en daaraan gekoppelde dienstverlening.

De raamovereenkomst bevat onder meer desktops, workstations, laptops, tablets, hybride devices, maar ook presentatiedisplays, touchscreens, digital signage, opslagsystemen en een breed gamma aan IT-accessoires.

“IT1 bestaat dit jaar 25 jaar en is sinds jaar en dag een HP partner met de hoogste certificaties. Het bedrijf uit Dendermonde is sinds 2010 ook een gespecialiseerd leverancier voor lokale, regionale en sinds twee jaar ook federale overheden”, zegt Mario Van de Voorde, founder & CEO van IT1.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio