Nieuws Oost-Vlaanderen iText opent kantoor in Azië

iText opent kantoor in Azië

iText opent kantoor in Azië

itextHet Gentse iText, een wereldspeler op het vlak van programmeerbare PDF-software, opent een kantoor in Singapore en start zo met de verovering van de Aziatische markt. De iText-uitvalsbasis is voorlopig gevestigd in de plaatselijke kantoren van iMinds.

Door het openen van een kantoor in Singapore zal iText zijn Aziatische klanten beter kunnen bedienen, en gerichter kunnen inspelen op nieuwe opportuniteiten. iText nam daarvoor deel aan het Go Global-programma van iMinds, een programma dat middelen, coaching en begeleiding-op-maat voorziet voor Belgische tech start-ups die internationale groei ambiëren.

“Die iMinds ondersteuning heeft een belangrijke rol gespeeld in onze Aziatische doorbraak,” zegt Bruno Lowagie, de oprichter van iText. “Singapore huisvest heel wat potentiële iText-klanten, en de hele regio wordt een kritische succesfactor in onze wereldwijde groei.”

iText kondigt meteen ook een overeenkomst aan met zijn eerste partner in Singapore. Het gaat om LEAPP Pte. Ltd. – een bedrijf dat mobiele applicaties ontwikkelt, en dat de iText-oplossingen in Singapore zal resellen.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.