Nieuws Oost-Vlaanderen Itineris, Jims en Twist Tobacco zijn de Oost-Vlaamse gazellen

Itineris, Jims en Twist Tobacco zijn de Oost-Vlaamse gazellen

Itineris, Jims en Twist Tobacco zijn de Oost-Vlaamse gazellen

maxresdefaultTijdens een gelegenheidsevent in het ICC Gent zijn op 2 maart de Trends Gazellen Oost-Vlaanderen begekendgemaakt. Gazellen zijn volgens het zakenblad snelgroeiende bedrijven die in hun domein en voor hun regio bijzonder competitief zijn. Performante ondernemingen dus die van groot belangrijk zijn voor onze hele economie.

In drie categorieën – kleine, middelgrote en grote ondernemingen – is een nummer één uitgeroepen die zich provinciale ambassadeur mag noemen en die op 16 maar de provinciale eer zal verdedigen tijdens een event in Brussel voor de felbegeerde titel Trends Gazellen Ambassadeur 2016 Nationaal.

De drie Oost-Vlaamse ambassadeurs zijn de bedrijven Itineris  uit Sint-Martens-Latem, Jims (foto) uit Zwijnaarde en Twitst Tobacco uit Wetteren.

Itineris is een bedrijf dat innovatieve softwareoplossingen en -diensten aanbiedt voor de nutsindustrie en dat onder leiding staat van Edgard Vermeersch. In mei 2015 haalde het nog 7,5 miljoen euro vers kapitaal op.

JIMS wordt geleid door Francis Ottevaere en heeft als ambitie om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. Het bedrijf baat ondertussen in het hele land een kleine twintig fitnesscentra uit.

Twist NV is een producent van RYO (Roll Your Own) & MYO (Make Your Own) tabak die in 2004 werd opgericht door Johan en Regine Vandermarliere. Door de jarenlange ervaring die Johan Vandermarliere had in de tabakssector, nam het bedrijf een vliegende start. In mei 2009 verhuisde het van Melle naar Wetteren.  Mede dankzij de verhuis naar het grotere pand, werd het aantal producten en productiemogelijkheden sterk uitgebreid. Door constant te investeren beheerst het bedrijf het volledige productieproces.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.