Nieuws Oost-Vlaanderen Jan De Moortel leidt productbeheer en R&D bij NGDATA

Jan De Moortel leidt productbeheer en R&D bij NGDATA

Jan De Moortel leidt productbeheer en R&D bij NGDATA

jandemoortelNGDATA, de in Gent ontstane specialist in oplossingen voor het beheer van klantenervaringen, heeft Jan De Moortel benoemd tot Vice President Product.

Jan heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leiden van softwareontwikkelingsteams en in product management. In zijn nieuwe functie zal hij de afdeling Product Management leiden en de samenwerking versterken  tussen de verkoops- en dienstverleningsafdelingen van NGDATA, dat kantoren heeft in gent, Mechelen, New York, San Fransisco en Singapore, en hun externe partners.

Eerder was hij senior director in de Text-To-Speech Research en Development afdeling bij Nuance Communications, een toonaangevende leverancier van spraak- en taaloplossingen voor bedrijven en consumenten.

“Ik ben verheugd om aan de slag te gaan bij NGDATA, dat blijft innoveren in een gegevensgestuurde aanpak van klantgerichtheid,” vertelde Jan De Moortel. “Ik kijk ernaar uit om samen met een team van ervaren technologen en bedrijfsleiders klantgerichte organisaties te helpen om een meer gepersonaliseerde ervaring te creëren via ons product Lily Enterprise.”

“De jarenlange ervaring van Jan in productbeheer en R&D zal een onmiddellijke impact hebben op ons team bij NGDATA,” voegde Luc Burgelman toe, CEO van NGDATA. “NGDATA groeide het afgelopen jaar erg snel en Jan zal van onschatbare waarde zijn om Lily Enterprise verder te ontwikkelen en zo onze klanten wereldwijd te helpen de waarde van hun klantrelaties te maximaliseren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.