Nieuws Oost-Vlaanderen JCI Gent inspireert ondernemers met gratis netwerk event

JCI Gent inspireert ondernemers met gratis netwerk event

JCI Gent inspireert ondernemers met gratis netwerk event

GENT – JCI Gent, onderdeel van de gelijknamige internationale netwerkorganisatie voor jonge entrepreneurs, wil ondernemers uit de detailhandel, de culturele sector, de recreatiesector en andere getroffen sectoren helpen. Met het project “Expert Inspireert Ondernemer” krijgen ze de kans om experten te ontmoeten en in deze uitdagende tijden geïnspireerd te worden. Zowel geïnteresseerde ondernemers als experten kunnen zich inschrijven voor het gratis online netwerk event op dinsdag 26 januari.

Het afgelopen jaar bracht weinig goeds voor ieder van ons en al helemaal niet voor onze lokale ondernemers die het nog altijd zwaar te verduren hebben. De Gentse afdeling van de vzw Junior Chamber International geeft hen daarom graag een duwtje in de rug.

Tijdens een gratis online netwerk event op dinsdag 26 januari 2021 krijgen ondernemers uit de detailhandel, de culturele sector, de recreatiesector en andere getroffen sectoren de kans om experten te ontmoeten uit verschillende disciplines. Glenda De Bodt, voorzitter van JCI Gent: “We bieden experten aan in professional coaching, digital marketing, video- of fotografie experten en inspirerende ondernemers die hun business digitaal transformeerden . Ze krijgen de mogelijkheid om inspiratie en tips op te doen om hun business heruit te vinden en zich voor te bereiden op het nieuwe normaal.”

JCI organiseert op 26 januari van 20u tot 21u30 drie breakout sessies. “Wij matchen de deelnemers op basis van interesses aan de experten. Hierdoor kan je tijdens 3 sessies 1 op 1 of in focusgroepen inzoomen op uw vragen en interesses met de expert”, geeft Glenda mee. “Wij zijn ervan overtuigd dat deze experten elke deelnemer iets kunnen bijbrengen en inspireren. Wat dacht je van mensen met videoskills, social media experts, digital marketeers, personal coaches, professional coaches, inspirerende ondernemers die hun business model heruit vonden, mensen die kunnen helpen om je mentale weerbaarheid te verhogen, enzoverder.”

Geïnteresseerd om als ondernemer of als expert deel te nemen? Schrijf je in op https://www.jcigent.be/expertinspireertondernemer.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.