Nieuws Oost-Vlaanderen Jimelly's verhuist naar Aalsters pop-up bedrijvencentrum

Jimelly's verhuist naar Aalsters pop-up bedrijvencentrum

Jimelly's verhuist naar Aalsters pop-up bedrijvencentrum

jimmyJimelly’s uit Aalst levert sinds 2010 ontbijt aan huis in grote delen van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Het bedrijfje van de jonge ondernemer Jimmy Cowé (foto) heeft al een ruim publiek van particulieren én ondernemingen kunnen overtuigen en mag zich verheugen in een vrij aardige groei.

“We hebben ondertussen al meer dan 6.000 tevreden klanten en al meer dan honderd bedrijven weten onze ontbijten met producten van de warme bakker te appreciëren net als het feit dat de mooie manden waarin we de ontbijten leveren niet moeten worden teruggegeven en dus nog flink wat diensten kunnen bewijzen”, zegt Jimmy Cowé.
In steeds meer bedrijven raakt trouwens de gewoonte ingeburgerd om op kantoor te ontbijten. Het is immers een manier om minder last te hebben van de files en om energiek en productief aan de dag te beginnen.

Door de gestaag toenemende vraag naar de levering van ontbijtmanden drong   voor Jimelly’s een verhuis naar een grotere ruimte zich op. “Daarom zijn we verhuisd naar het pop-up bedrijvencentrum in Aalst”, zegt de zaakvoerder, “waar er een mooie mix bij elkaar zit van bedrijfjes uit verschillende sectoren.  De ondermersspirit die daar hangt, de ideale ligging en de mooie ruimte stellen ons in staat om te blijven groeien. We zijn er immers ook al in geslaagd om een samenwerking op te zetten met grote bedrijven waaronder zuivelbedrijf FrieslandCampina uit Aalter en koekjesbakker Lotus uit Lembeke.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.