Nieuws Oost-Vlaanderen Jiswo succesrijk met eigen webapplicatie voor kmo's

Jiswo succesrijk met eigen webapplicatie voor kmo's

Jiswo succesrijk met eigen webapplicatie voor kmo's

JiswoJiswo uit Sint-Niklaas boekt naar eigen zeggen steeds meer succes met zijn in eigen huis ontwikkelde softwarepakket Belmoni. Dit is een webapplicatie geschreven op maat van kmo’s. Bedoeling was van meet af aan om bedrijven bij te staan in het beheren van relaties, het opstellen van facturen, beheren van projecten, tickets, inkomende facturen, onkosten en urenregistratie. Omdat een steeds groter aantal klanten zo enthousiast waren over het gebruik van Belmoni heeft Jiswo het product verder uitgewerkt om het als standaard oplossing aan kmo’s te kunnen aanbieden. “We hebben nog veel ideeën om Belmoni verder uit te bouwen” zegt Willem Schroers. “We geloven dat we met het Belmoni-pakket nog veel ondernemers gelukkig kunnen maken die nu onder andere met behulp van excel relaties en facturen beheren.”

Jiswo uit Sint-Niklaas werd in 2007 opgericht door ondernemers Johan Stevens en Willem Schroers met als doel om in bijberoep websites en software op maat te ontwikkelen. Het bijberoep werd echter al snel een hoofdberoep en naarmate het klantenbestand groeide ontstond er de nood om alle informatie op één centraal punt te beheren. Deze noodzaak leidde tot het ontwikkelen van Belmoni, een eigen webapplicatie die nu aan een stille opmars bezig is. Belmoni kan een maand lang gratis en vrijblijvend uitgeprobeerd worden. (KC)

Meer info:  http://www.belmoni.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.