Nieuws Oost-Vlaanderen Johan Van Ballenberghe nieuw in directiecomité van Algemene Bouw Maes

Johan Van Ballenberghe nieuw in directiecomité van Algemene Bouw Maes

Johan Van Ballenberghe nieuw in directiecomité van Algemene Bouw Maes

Johan_VanballenbergheBouwbedrijf Algemene Bouw Maes uit Gent, dat deel uitmaakt van Groep Van Roey (60%) en Group Maes (40%), kondigt een belangrijke wijziging aan in zijn directiecomité. Johan Vanballenberghe wordt de nieuwe directeur studie en calculatie en volgt daarmee Eddy Smets op, die eind 2015 het bedrijf verliet. Samen met Carine Drumont en Theo Goven vormt Johan voortaan het directiecomité.

Carine Drumont: “Ik ben zeer tevreden dat Johan de taak van directeur studie en calculatie heeft aanvaard. Als accountmanager heeft Johan door de jaren heen een uitstekend netwerk van klantenrelaties opgebouwd. Bovendien heeft hij de nodige ervaring met bouwdossiers waarbij zijn inzicht steevast tot succesvolle projecten leidt.”

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder Van Roey: “We vinden het belangrijk dat collega’s met ambitie en expertise kunnen doorgroeien binnen de groep. Johan werkt al meer dan 20 jaar voor Algemene Bouw Maes en staat bekend voor zijn loyaliteit. Zijn aantreden zal de werking binnen Algemene Bouw Maes extra zuurstof geven.”

Johan Vanballenberghe studeerde af als industrieel ingenieur bouwkunde in Gent. Hij startte als werfleider bij Algemene Bouw Maes, waar hij doorgroeide tot projectleider. Door de jaren heen realiseerde hij zowel kleine als grote projecten en dit in verschillende sectoren.Na 10 jaar op de werf begon hij zich te verdiepen in aankoop en calculatie.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.