Nieuws Oost-Vlaanderen Jonge Gentenaars pakken personeelstekort in ziekenhuizen aan

Jonge Gentenaars pakken personeelstekort in ziekenhuizen aan

Foto: Time n Time

Jonge Gentenaars pakken personeelstekort in ziekenhuizen aan

DRONGEN – De jonge Vlaamse onderneming Team n Time heeft een financieringsronde ter waarde van 650.000 euro afgerond. Hiermee kunnen de jonge Gentenaars ziekenhuizen efficiënter maken.

Team n Time, dat een spin-off is van het Mechelse Calidos, maakt een oplossing waarmee ziekenhuizen de allocatie van hun personeel veel beter kunnen afstemmen op de sterk variabele zorglast. “Ruim veertig procent van de zorglast in ziekenhuizen is onvoorspelbaar”, weet Brecht Thijs, CEO van Team n Time. “Uit beschikbare data distilleren wij objectieve informatie en presenteren deze in een overzichtelijk dashboard. Zo kan het ziekenhuis uur na uur de beschikbaarheid van het personeel afstemmen op schommelingen in de zorglast. Cruciaal is dat we geen bijkomende administratieve last bezorgen aan het reeds overladen ziekenhuispersoneel.”

Dankzij leden van BAN Flanders, The Harbour en Vlaio rondde Team n Time een financieringsronde af ter waarde van 650.000 euro. Dit kapitaal helpt de jonge Vlaamse onderneming om zijn product te verfijnen en extra omzet te genereren om zo de cruciale brug te slaan naar grotere investeerders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.