Nieuws Oost-Vlaanderen KAA Gent lanceert eigen sportvoeding in samenwerking met Sanas

KAA Gent lanceert eigen sportvoeding in samenwerking met Sanas

KAA Gent lanceert eigen sportvoeding in samenwerking met Sanas

GENT/DRONGEN – In samenwerking met het Drongense bedrijf Sanas, gespecialiseerd in sportvoeding en voedingssupplementen, ontwikkelde KAA Gent de eigen productlijn 7EVEN By Sanas. “Elke sportieve Buffalo heeft nu de kans om dezelfde producten als onze spelers en speelsters te gebruiken. De producten zijn daarenboven zo ontwikkeld dat ze van toepassing zijn voor tal van sporten, dus niet alleen voor voetballers en voetbalsters”, klinkt het.

Voorafgaand aan het seizoen 2021-2022 vonden het Gentse bedrijf Sanas en KAA Gent elkaar in een partnership dat alles omvat aangaande sportvoeding en voedingssupplementen om de sportieve prestaties en recuperatie te bevorderen. De producten van Sanas worden niet enkel gebruikt door het team van Hein Vanhaezebrouck, maar ook door de KAA Gent Ladies. Sanas gaat prat op de wetenschappelijke onderbouwing van hun producten, de kwaliteit alsook de natuurlijk smaken. Al deze zaken zijn van cruciaal belang voor de medische cel van KAA Gent. De club is een fantastische nieuwe referentie voor Sanas, dat al jaren ervaring heeft in de top van de wielerwereld en het Belgische profvoetbal.

In grondig overleg besloten Sanas en KAA Gent onmiddellijk een volgende stap te zetten binnen dit partnership en enkele producten te ontwikkelen. Op die manier werd “7EVEN By Sanas” geboren. In eerste instantie wordt een beperkt aantal producten ontwikkeld. Er wordt gestart met een isotone drank, een recovery shake en een energiereepje. De drie producten zijn te verkrijgen in verschillende verpakkingen.

Gentse samenwerking

Arne Heyse, R&D director Sanas: “Als Gents bedrijf de topclub KAA Gent kunnen bijstaan in hun sportieve prestaties en alle fans de kans te kunnen geven te genieten van dezelfde producten, is een super gevoel. We kijken er enorm naar uit 7even samen te lanceren met KAA Gent.”

Jens De Decker, clubarts KAA Gent: “We wilden graag met Sanas samenwerken door hun wetenschappelijke benadering en hun flexibiliteit in de ontwikkeling en productie van sportvoeding. De kwaliteit en wetenschappelijke onderbouwing staan voorop bij Sanas. Samen zijn we finaal met 7even tot sportvoeding gekomen die voor elke sporter een meerwaarde kan betekenen.”

“Met 7EVEN stappen we als eerste Belgische voetbalclub in de voetsporen van Chelsea FC met hun eigen “Blue Fuel”. 7even moet niet alleen onze eerste ploegen, zowel dames als heren, naar een hoger niveau tillen, maar kan ook onze eigen jeugd, partnerclubs en andere sporters, jong en oud, stimuleren”, besluit Tyas Kastelijn, Commercial Manager van KAA Gent.

Webshop en fysieke verkoop

Zaterdag 23 oktober werden de producten voor het eerst gesampled tijdens de eerste editie van de Buffalo Ride, een fietstocht met vertrek en aankomst in de Ghelamco Arena. In de loop van de komende weken zal de communicatie duidelijk zichtbaar worden via alle kanalen van KAA Gent.

Vanaf nu is het mogelijk alle 7EVEN producten te bestellen via de webshop van KAA Gent. Vanaf november zal de fysieke verkoop volgen via de Fanshop van KAA Gent en via alle apotheken van Business Partner Parpharma, onder leiding van Steven Van Gansbeke.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.