Nieuws Oost-Vlaanderen Kerstetalage vol jonge Gentse ondernemers

Kerstetalage vol jonge Gentse ondernemers

Kerstetalage vol jonge Gentse ondernemers

GENT – Geen stress voor je kerstinkopen dit jaar. Gentrepreneur, de organisatie die Gentse studentondernemers ondersteunt bundelde de mooiste kerstcadeaus van jonge ondernemers in een kerstetalage. En je hoeft er zelfs niet voor buiten te gaan, de etalage is online te vinden op de website van Gentrepreneur.

Zeggen dat de voorbije maanden (intussen zelfs jaren) niet de evidentste waren voor ondernemers, is een open deur intrappen. Maar de ondernemende Gentse studenten lieten hun moed niet zakken, integendeel. Het aantal studenten dat kwam aankloppen bij de ondernemerscoaches van de Arteveldehogeschool, UGent en HOGENT, bereikte vorig academiejaar een hoogtepunt. Met meer dan duizend waren ze, stuk voor stuk met een idee en een droom.

Intussen zijn veel van die dromen gerealiseerd in de vorm van concrete producten en diensten. Denk daarbij aan huisgemaakte alcoholische en niet-alcoholische dranken, originele slaapplekken voor een weekendje weg, handgemaakte juwelen, cruelty free verzorgingsproducten. Zelfs aan je favoriete huisdier is gedacht: een jasje of dasje voor je hond, je vindt het bij Gentse student-ondernemers.

 

Onder de kerstboom

Ideale cadeautjes voor onder de kerstboom, niet? En dus opende Gentrepreneur vorige week voor het tweede jaar op rij een virtuele kerstetalage waarin je verschillende producten van jonge ondernemers kan bewonderen én aankopen. Er wordt per ondernemer één product in de kijker gezet maar met een simpele klik kom je in de webshop van de ondernemers terecht en kan je hun volledige assortiment bekijken. En aankopen uiteraard.

En wat nog het mooiste is: een aankoop bij één (of meerdere) van deze ondernemers zorgt niet alleen voor een blij gezicht en vreugdedansje bij de ontvanger van het cadeau maar ook bij de jonge ondernemer die het product met veel liefde heeft gemaakt! Cadeautjes voor jezelf kopen is uiteraard ook toegestaan.

De Gentrepreneur kerstetalage is 7 dagen op 7, 24 op 24u geopend op www.gentrepreneur.gent/kerstetalage-1. Word je graag verrast? Volg dan de Instagrampagina van Gentrepreneur en ontdek via de aftelkalender in de stories elke dag een nieuw cadeau.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.