House Of King George photo by Alexandre Van Battel Foto: Alexandre Van Battel

King George Café sluit na acht jaar de deuren

Het King George Café in de Driekoningenstraat in Sint-Niklaas sluit vanaf deze zomer de deuren na 8 succesvolle jaren. De eigenaars willen de volle focus leggen op het bovengelegen agentschap King George en gaan op zoek naar een overnemer die graag zijn eigen horecaverhaal wil schrijven.

King George Café dat vooral gekend is voor lunch, meetings en events werd al snel een vaste waarde in het horecalandschap van Sint-Niklaas. Maar daar komt deze zomer een einde aan, alvast toch aan het concept zoals we het nu kennen. Eigenares Liesbeth Van Wachbeke: “We zijn al onze klanten en het voltallige team heel dankbaar voor de prachtige jaren die we hebben mogen beleven, maar de drukte van ons agentschap dat onder andere voor klanten als Land Rover, Quick-Step en Deba Meubelen werkt in combinatie met een gezin heeft ons genoodzaakt om keuzes te maken.”

Een einde, maar ook een nieuw begin. Liesbeth: “Ons café heeft een internationale prijs gewonnen als tweede mooiste café van de wereld, dus we willen de plek ook absoluut niet verloren laten gaan. Daarom zijn we op zoek naar een horeca-ondernemer/onderneemster die zijn of haar eigen concept wil brengen in ons café. Dat kan opnieuw een lunchzaak zijn, maar evengoed een gastronomisch restaurant. We hopen van harte dat de zaak zo snel mogelijk een tweede adem kan vinden, ook voor onze trouwe klanten.”

Tot deze zomer kan je bij King George Café alleszins nog terecht voor lunch, koffie, apero of zoet. Alle geboekte evenementen en meetings gaan zoals gepland ook door. Op 26 april gaat de allerlaatste ‘After Work’ nog door van 17u tot 24u onder het thema ‘Club Tropicana’. Wie interesse heeft om de zaak over te nemen onder eigen concept kan contact opnemen met Liesbeth Van Wachbeke via liesbeth@kinggeorge.land.