Picture1

Koeriers van Takeaway.com trekken voortaan ook door de Aalsterse straten

AALST - Voortaan zullen de koeriers van Takeaway.com ook in het straatbeeld van Aalst te zien zijn. De ajuinstad is een van de vier Belgische steden waarnaar de maaltijdbezorger uitbreidt. “Aalst is als centrumstad die voor ons heel interessant is”, zegt Siska De Lombaerde van Takeaway.com.

Het platform Takeaway.com staat al meer dan 15 jaar bekend om zijn aanbod van restaurants die zelf leveren. Sinds enkele jaren heeft Takeaway.com daar een eigen leveringsdienst aan toegevoegd met de bekende oranje brand ambassadors. Die dienst werd opgestart in grote steden als Antwerpen, Brussel en Gent. Nu breidt de maaltijdbezorger ook uit naar wat kleinere steden en regio’s, zoals Aalst, Hasselt, Genk en Kortrijk.

“Dat wil zeggen dat er vanaf nu veel meer restaurants beschikbaar zullen zijn voor maaltijdleveringen op ons platform”, vertelt Siska De Lombaerde. “Er zijn uiteraard veel Aalsterse zaken, waaronder ook bekende ketens die geen eigen bezorgdienst hebben en die nu dus wel zullen kunnen leveren via ons.”

Potentieel

“Aalst is ook één van de grootste steden van Oost-Vlaanderen met een groot potentieel aan klanten. Er is veel vraag naar maaltijdlevering in de regio. De restaurants liggen bovendien relatief dicht bij elkaar, wat het voor onze koeriers makkelijker maakt om snel en goed te kunnen leveren”, besluit De Lombaerde.