Nieuws Oost-Vlaanderen La mosca maakt teambuilding mogelijk met Halloween groepsspel

La mosca maakt teambuilding mogelijk met Halloween groepsspel

La mosca maakt teambuilding mogelijk met Halloween groepsspel

operationfreddy1Kristof Van den Branden richtte in 2007 La mosca op. Dit Gentse bedrijf ontwikkelt al sinds dan  location based games (citygames) en was daarmee in dit nichesegment een wereldpionier.  La mosca is inmiddels actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Spanje en Italië. Jaarlijks spelen zo’n 50.000 spelers een game van La mosca.

Het bedrijf pakt nu uit met de nieuwe app Operation Freddy, een citygame (of GPS-spel) voor iPhone en Android toestellen. Het is een vragen- en opdrachtenspel dat overal in de wereld kan worden gespeeld: in stadscentra, maar bijvoorbeeld ook in bossen of (stads)parken.
“Het volstaat om de app op te starten en de gekke, tegendraadse kabouter Freddy zal de speler dan op een route om zijn startpunt heen loodsen”, zegt Kristof Van den Branden. “Op elke stopplaats heeft hij een maffe vraag of opdracht voor de spelers klaar. Het resultaat van die opdracht – een foto, video of een stukje audio – moeten de spelers doorsturen naar Freddy. Het is zowel mogelijk om samen te spelen in één team als om het met meerdere teams tegen elkaar op te nemen.”
Bij de lancering van de game is er ook een extraatje: sfeervolle Halloween griezeltochten die je kan houden waar en wanneer je wil. “Maar we hebben ook enkele routes uitgestippeld in parken waar het voor kinderen heel veilig is om te spelen, zoals de stadsparken van de grootste steden in Vlaanderen. De Halloweentochten zijn beschikbaar vanaf vrijdag 23 oktober tot 15 november”, zegt Kristof van den Branden.
Hoewel het spel zich richt op mensen die van spelletjes houden,  zijn de Halloween griezeltochten die met deze app mogelijk zijn ongetwijfeld ook  voor bedrijven die op zoek zijn naar een origineel teambuildingmoment  een origineel idee. Meer informatie op www.lamosca.be/halloween.
Het spel is eenvoudig te koop via de website La mosca of in de app zelf. De prijs voor een Halloweentocht bedraagt 20 euro.  Operation Freddy is, na The target, de tweede game die La mosca als app aanbiedt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.