Nieuws Oost-Vlaanderen LabArt kan dankzij Dovesco overname doen en uitgroeien tot Labophar

LabArt kan dankzij Dovesco overname doen en uitgroeien tot Labophar

LabArt kan dankzij Dovesco overname doen en uitgroeien tot Labophar

000000000000000000bramLabophar uit Zwijnaarde is in december 2015 ontstaan toen het Gentse LabArt, met de steun van de familiale kapitaalverschaffer Dovesco, eveneens uit Zwijnaarde, EF&S (Energetic Food And Supplements) uit Hoeselt overnam. LabArt werd opgericht door een complementair team van 3 jonge ondernemers, bestaande uit de twee apothekers Valérie De Troyer en Bram Van Peteghem (foto), en Michaël Vervisch, die financiële expertise aanbracht.

Vanuit hun verschillende achtergrond brachten zij de nodige competenties samen rond farmaceutische wetenschap, marketing, commerciële en operationele ervaring, financiële kennis, strategie en expertise in binnen-en buitenland, zowel in de officina als bij andere OTC-bedrijven. Na een uitgebreide marktstudie in binnen-en buitenland commercialiseerde het LabArt team vanaf 2014 het merk ‘Laboratoire Artisanal’ dat authenticiteit combineert met hedendaagse wetenschappelijke en ecologische kennis.

Vandaag wordt het ‘Laboratoire Artisanal’ gamma exclusief aangeboden door een netwerk van partnerapotheken in België. EF&S werd opgericht als antwoord op de afwezigheid van een gamma voedingssupplementen dat artsen in staat stelt om de behandeling te ondersteunen van patiënten met een brede waaier aan specifieke chronische aandoeningen. Het productgamma ‘Natural Energy’ wordt geadviseerd door artsen die een holistische visie nemen op het welzijn van hun patiënten.

De behandeling van het ziektebeeld wordt aangepakt vanuit het in kaart brengen van specifieke onevenwichten en tekorten die door de ‘Natural Energy’-producten kunnen bijgestuurd worden, in combinatie met bredere aanpassingen in de levenstijl van de patiënt.

Dovesco, staat onder leiding van de managing partners Gregory en Anbthony De Clerck en is een lange termijnpartner van groeibedrijven en biedt naast kapitaalversterking ook een operationeel klankbord aan teams van managers en ondernemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.