Nieuws Oost-Vlaanderen Laurence Verwee wil ondernemers meer boeken doen schrijven

Laurence Verwee wil ondernemers meer boeken doen schrijven

Laurence Verwee wil ondernemers meer boeken doen schrijven

FRONTCOVER-SCHRIJF-1-213x300“Elk jaar verschijnen er honderden boeken van ondernemers. En dat is ook niet zo gek. Nieuw ondernemerschap vraagt om creativiteit, delen van verworven kennis ervaring en passie. Een boek is en blijft een geweldige manier om al je kennis en ervaring en passie te delen.”

Dat zegt Laurence Verwee  die in Gent de uitgeverij Yin Books runt en via The Power of Books ook workshops geeft rond het schrijven van boeken en potentiële auteurs begeleidt bij hun schrijfprojecten.  Nu wil ze graag zoveel mogelijk ondernemers aanzetten om hun gedachten op papier te zetten. Een beetje een actie “wie schrijft, die blijft” als het ware.

Laurence Verwee wil daarbij naar eigen zeggen de ondernemers helpen. Want een boek schrijven is ook een kunst. Daarom heeft Verwee nu zelf een boekje op de markt gebracht dat de aspirant schrijvers onder de ondernemers op weg moet helpen. Met “Geen excuses meer” vat zij al haar kennis en ervaring samen met de bedoeling dat coaches, trainers en ondernemers hun schrijfangst overwinnen en aan de slag gaan. Ofte een cursus “Je schrijfangst overwinnen in zeven stappen”. (KC)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.