Nieuws Oost-Vlaanderen Leapp opent tweede Belgische winkel in Gent

Leapp opent tweede Belgische winkel in Gent

Leapp opent tweede Belgische winkel in Gent

Leapp---Werner-Bruyns---Marcus-van-Elk-_1_De Nederlandse aanbieder van gebruikte Apple-toestellen Leapp lanceerde begin dit jaar een Belgische webshop en opende eind maart een eerste fysieke winkel in hartje Antwerpen. Deze zomer is Gent aan de beurt en eind dit jaar wil Werner Bruyns, COO van Leapp, al een derde pand openen in Brussel, Leuven of Hasselt.

In Nederland beschikt Leapp over zeven fysieke winkels en een webshop. Het bedrijf werd opgericht in 2011 en in 2014 benoemd tot vierde snelst groeiende bedrijf en snelst groeiende retailer van Nederland. Leapp Group draaide vorig jaar meer dan 7 miljoen euro omzet. De keten wil dit jaar België en Duitsland veroveren en wil verder uitdeinen naar het Zuiden van Europa en Scandinavië. Voor eind dit jaar mikt de groep immers op 20 miljoen euro omzet en verwachten ze meer dan 50.000 artikelen te verkopen. Ook voor België zijn de ambities groot.

Leapp, de multichannel retailer waar consumenten via de site of in de winkelpunten refurbished Apple-aanbiedingen zoals een MacBook, MacBook Pro, iMac, Mac mini, Mac Pro, iPhone of iPad kunnen kopen, wil dit jaar nog 2 winkels openen in België. Naast de winkel in de Antwerpse Kloosterstraat staat de opening van de volgende store eind deze zomer gepland in het centrum van Gent aan de Brabantdam.

 “We zien een enorm groeipotentieel in de Belgische markt. De resultaten van de Leapp-store in Antwerpen zijn boven alle verwachtingen. De mogelijkheid om gebruikte Apple-producten aan te kopen is hier nog niet zo bekend. Onze producten zijn interessant voor iedereen, zowel voor bedrijven als particulieren. Een refurbished product kost gemiddeld toch zo’n 10 tot 70% minder dan de nieuwe variant afhankelijk van de leeftijd en specificaties.   De aankoop van een gebruikt toestel dat helemaal werd gereset is bovendien ook vanuit ecologisch standpunt interessant”, zegt Werner Bruyns, die eerder 8 jaar aan het hoofd stond van Coolblue in België.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.