Nieuws Oost-Vlaanderen Limburgs callcenter komt nog voor de jaarwisseling naar Gent

Limburgs callcenter komt nog voor de jaarwisseling naar Gent

Limburgs callcenter komt nog voor de jaarwisseling naar Gent

GENT – Victus Sales, een callcenter uit Genk dat verkoopafspraken maakt op basis van een ‘no cure no pay’-formule, heeft de wind in de zeilen. De afgelopen 3 jaar werden maar liefst 21 werkzoekenden aan een uitdagende job geholpen, terwijl de kantooroppervlakte meer dan verviervoudigde. Nog voor de jaarwissel opent het bedrijf een tweede vestiging in Gent.

Victus werd 3 jaar geleden opgericht door Tasso Limneos en Mathias Van Rietvelde. Zij zien hun bedrijf groeien als kool. De grootste uitdaging is het vinden van extra medewerkers. “Groeien doe je niet alleen, maar met een sterk team achter je”, vertelt Tasso Limneos. “Je medewerkers zijn de motor van je bedrijf. Wij vinden employer-branding heel belangrijk. We zetten onder meer onze Facebook-pagina in om een blik achter de schermen te geven aan kandidaat-werknemers. En dat werkt prima.”

Tweede kantoor

Victus is door de forse groei recent verhuisd. “Waar we vroeger op 40 m2 moesten samentroepen, nemen we nu 180 m2 in beslag”, aldus Tasso Limneos. Het bedrijf wil zich ook op andere locaties vestigen. “Nog voor het einde van dit jaar openen we een tweede kantoor in Gent”, besluit de mede-zaakvoerder. “Hiervoor zullen heel wat aantrekkelijke functies vrijkomen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.