An Van Droogenbroeck An Van Droogenbroeck, de nieuwe eigenaar van Cups & Co, heeft ook al een lingeriewinkel in Denderleeuw. Foto: if

Lingeriewinkel krijgt nieuwe eigenaar: “We willen het niet meteen allemaal omgooien”

Na meer dan tien jaar krijgt lingeriewinkel Cups & Co Lingerie in Ternat een nieuwe eigenaar. An Van Droogenbroeck, zaakvoerder van Cups Lingerie in Denderleeuw, neemt de zaak over.

Petra Verbeke van Cups & Co stopt met haar bekende winkel langs de Assesteenweg in Ternat om persoonlijke redenen. De nieuwe eigenaar wordt An Van Droogenbroeck. Zij heeft al heel wat ervaring in de lingeriewereld.

“Petra en ik raakten aan de praat en uit het gesprek kwam dat ze de winkel wilde overlaten. Ik was al even bezig met een plan om Cups Lingerie uit te breiden, dus deze kans kon ik niet laten liggen”, aldus An, die laat weten dat het assortiment, interieur en de naam van de winkel grotendeels hetzelfde blijven. “Deze winkel is Petra haar levenswerk, we willen het niet meteen allemaal omgooien. Voorlopig zal het enige verschil zijn dat ik af en toe mee in de winkel zal staan om de klanten in Ternat te leren kennen.”

Extra medewerkers

Het team van Cups & Co blijft onveranderd. “We zoeken zelfs nog extra medewerkers”, zegt de nieuwe eigenares. “Specifiek zijn we op zoek naar een deeltijdse medewerker, maar flexi-jobbers en studenten zijn zeker ook welkom."

Op 1 december zal de winkel gesloten zijn om alles klaar te zetten voor de heropening. “Daags nadien openen we de nieuwe winkel feestelijk. Iedereen is welkom voor een hapje van bij Bakkerij Heidi en een drankje van Vinenco. Bovendien geven we bezoekers een geschenkje en tien procent korting op de volledige collectie”, sluit An af.