Foto: Katoo Peeters Foto: Katoo Peeters

Lingeriewinkel viert tiende verjaardag met make-over: “Ieder jaar zien we meer klanten. Gent bruist”

De Gentse vestiging van Fraai bestaat tien jaar en dat mag gevierd worden. De lingeriewinkel werd opgefrist met zachte kleuren en luxueuze materialen. “We hebben heel wat watertjes doorzwommen.”

Fraai viert zijn tiende verjaardag in Gent en is daar best trots op. “We hebben de ingrijpende werken aan de as Brabantdam-Vogelmarkt meegemaakt en de invoering van het circulatieplan waarbij de Kortedagsteeg autoluw werd. Desalniettemin vinden ieder jaar meer mensen, van studentes tot oudere dames, de weg naar onze winkel, en dat doet ons bijzonder veel plezier. Gent bruist.”

Foto: Katoo Peeters
Foto: Katoo Peeters

De Gentse Fraai werd in september 2013 geopend als tweede vestiging, in Destelbergen was er al een winkel. Later kregen ook Lochristi, Lokeren en De Pinte een eigen winkel. Ook daar worden lingerie van merken als Marie Jo en Andres Sarda en Lise Charmel en badmode van onder andere Melissa Odabash en Maryan Mehlhorn verkocht.

“Onze vestiging in Destelbergen werd in 2020 in een nieuw jasje gestoken. Vorig jaar staken we onze winkel in Lochristi in het nieuw. Dit jaar, speciaal voor de tiende verjaardag, hebben we de winkel in Gent opgefrist met zachte kleuren en luxueuze materialen. Om de winkelervaring nog gezelliger maken voor onze klanten.”

Foto: Katoo Peeters
Foto: Katoo Peeters