Nieuws Oost-Vlaanderen LN Drinks brengt hoogwaardige non-alcoholische bubbels naar België

LN Drinks brengt hoogwaardige non-alcoholische bubbels naar België

LN Drinks brengt hoogwaardige non-alcoholische bubbels naar België

DRONGEN – De Oost-Vlaamse firma LN Drinks uit Drongen importeert alcoholvrije dranken uit de UK en Canada. De nieuwste telg in het assortiment: Royal Flush. “Deze excellente drank staat kwalitatief gelijk aan z’n alcoholische broertjes, maar bezorgt je geen hoofdpijn in de ochtend noch dronken toestanden op je feestje.”

Gespecialiseerd in het brouwen van heerlijke non-alcoholische dranken, creëerde het Britse bedrijf Real hoogstaande, alcoholvrije bubbels genaamd Royal Flush, een mooi, non-alcoholisch alternatief voor champagne. Ideaal voor wie graag klinkt met een glaasje bubbels, maar geen nood heeft aan de neveneffecten van alcohol. Deze sprankelende thee wordt gemaakt van voortreffelijke Darjeeling First Flush thee uit India die met veel respect, zorg en passie gefermenteerd wordt. Volledig natuurlijk en vrij van smaakversterkers is Royal Flush laag in calorieën, laag in suiker, glutenvrij en allergenenvrij.

Meer dan 150 thees

Ann-Sophie Verstraete van LN Drinks: “In de categorie non alcoholische wijnen heb ik alleen nog maar druivensappen geproefd en ik zocht naar iets wat zowel als aperitief, maar ook in combinatie met food gedronken kon worden. In mijn zoektocht kwam ik Real tegen die al geserveerd werd in de Clove Club (London ***) en bij Heston Blumenthal (The Fat Duck) dus mijn interesse werd gewekt. Samples opsturen deden ze niet omdat ze zeker wilden zijn dat je het product op de juiste manier drinkt. Na de rit naar London en dan nog 2 uur met de trein kwamen we aan in the middle of nowhere en werden we opgewacht door de eigenaar die ons bracht naar zijn brouwerijtje.”

David Begg van Real drinkt zelf al jaren geen alcohol maar werd gefascineerd door kombucha en thees toen hij een avond bij een vriend dit te drinken kreeg. Hij heeft er 1,5 jaar over gedaan en proefde meer dan 150 thees over de hele wereld om de juiste te vinden om te kunnen fermenteren. Uiteindelijk kwam hij uit bij Darjeeling thee en ontstond Royal Flush.

Delicate smaak

De smaak van Royal Flush staat gelijk aan verfijnde bubbels met tonen van rabarber, witte perzik en een vleugje zwarte bes. Hierdoor heeft dit alcoholvrije aperitief een frisse, bloemige geur. De fruit- en kruidenaroma’s zijn op hun beurt een mooie tegenhanger om de zure toetsen af te vlakken en een overheerlijke, delicate smaak te creëren.

“Non-alcoholische spirits rijzen als paddenstoelen uit de grond”, zegt Ann-Sophie Verstraete, “maar om een drink te hebben die laag in suiker is en nog eens te combineren valt met food, dat is een andere uitdaging waarin David en zijn team meer dan geslaagd zijn.”

Real is verkrijgbaar in de betere drankenhandel. Alle verkooppunten zijn te vinden via de website www.lndrinks.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.