Nieuws Oost-Vlaanderen Lokers e-commercebedrijf Hello Archie viert éénjarig bestaan met pop-up store

Lokers e-commercebedrijf Hello Archie viert éénjarig bestaan met pop-up store

Foto: Isabeau Reynvoet

Lokers e-commercebedrijf Hello Archie viert éénjarig bestaan met pop-up store

LOKEREN – Birgit Van Driessche & Tim De Witte lanceerden één jaar geleden ‘helloarchie.com’, een kids & family webstore die zich exclusief focust op kwalitatieve, duurzame en trendy merken.
Ze bieden de meest uiteenlopende items voor baby’s en kinderen van 0 tot 6 jaar: het aanbod varieert van decoratie- en interieurartikelen voor de kinderkamer over ecologisch verantwoorde kledij en handgemaakte knuffels of dekentjes tot verzorgingsproducten van natuurlijke biologische oliën. Ook voor een selectie boeken en duurzaam (houten) speelgoed kan je op hun webstore terecht.

Hello Archie zet in op de leefwereld van kindjes in volle ontwikkeling die op zoek zijn naar de grenzen van hun eigen fantasie. De rijkdom van die verbeeldingskracht staat centraal: alle producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun educatief en pedagogisch karakter, steeds met aandacht voor een verfijnd en tijdloos design. Prachtige, duurzame merken als Play Up, Marmar Copenhagen, Nixnut, Hvid, Naïf, Grapat, Wooden Story, Olli Ella en Maileg voor jonge ouders die bewuste keuzes maken voor hun kleintjes.

Om hun éénjarige bestaan te vieren organiseert Hello Archie van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september een pop-up store in Lokeren. “We krijgen veel vragen rond onze merken en producten. Klanten willen items die ze op de website tegenkomen vaak graag in het echt zien, voelen en ontdekken, en daarvoor is dit opendeurweekend ideaal”, zegt Tim De Witte. “Met onze pop-upwinkel willen we de consument maximaal inspireren en echt laten kennismaken met onze duurzame kwalitatieve merken en producten. We openen de deuren van ons magazijn en hopen de sfeer van onze website op die manier zo authentiek mogelijk over te brengen. De pop-up store blijft niet beperkt tot een shopgelegenheid voor mama en papa, maar ook de kleintjes zullen uitgebreid aan hun trekken komen: denk aan animatie in de vorm van een klimparcours, schmink en een boekenhoekje. Bovendien geven we ter ere van deze bijzondere verjaardag tijdens het opendeurweekend 20% korting op de volledige winterkleding- en schoenencollectie van Piupiuchick, Play Up, Fub, Nixnut, Veja, Novesta, Marmar Copenhagen, Arsènes et les Pipelettes en Gray Label. Wij kijken er alvast naar uit!”

Wanneer? Van vrijdag 23/9 t.e.m. zondag 25/9, doorlopend van 9u-18u

Waar? Hello Archie, Grupo Bedrijvencentrum (achter Prik en Tik), Gentse Steenweg 117, nr. 13 – 9160 Lokeren

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.