Nieuws Oost-Vlaanderen Lokerse ondernemers slaan handen in elkaar met pop-up winkel en winterbar

Lokerse ondernemers slaan handen in elkaar met pop-up winkel en winterbar

Lokerse ondernemers slaan handen in elkaar met pop-up winkel en winterbar

LOKEREN – Birgit Van Driessche en Tim De Witte lanceerden net voor de zomer ‘helloarchie.com’, een kids & family webstore die zich exclusief focust op kwalitatieve, duurzame en trendy merken. Samen met de Lokerse Bar Copine organiseren ze in december 3 weekends lang een pop-up winkel en winterbar.

“Door Corona is het belang van duurzaamheid en de drang naar lokaal sterk toegenomen en heeft de Belgische consument eveneens de weg naar e-commerce definitief gevonden”, vertelt Tim De Witte. “Beide elementen versterken elkaar. Daarom spelen we met Hello Archie maximaal in op de stijgende vraag van jonge ouders naar authentieke, duurzame merken en producten, zowel met een lokale als internationale toets.”

Birgit Van Driessche: “Vanuit onze eigen ervaring als ouders van 2 kindjes, ondervonden we tijdens de voorbereiding op hun komst de intensieve zoektocht naar natuurlijke en authentieke producten. Dit gaf meteen inspiratie om een eigen webstore te bouwen, met top designer brands.”

“Met helloarchie.com groeperen we authentieke merken en producten. Zo ondersteunen we naast Belgische merken zoals HVID (handgemaakte merinowol items), Jeanne Le Studio (handgemaakte playmats) en Yaarn (handgemaakte swaddles ed.) ook andere unieke internationale merken zoals Grapat en Wooden Story (houten speelgoed open ended play), Kenko en Minois Paris (natuurlijke verzorging), Ferm Living (Deens design), Play up en MarMar (babykledij van organisch katoen),…”

Pop-up store en winterbar

Hello Archie en Bar Copine slaan in december de handen in elkaar. Op de eerste verdieping van Bar Copine zorgt Hello Archie de eerste 3 weekends van december voor een leuk pop-up store concept. Birgit Van Driessche: “We krijgen zeer veel vragen rond onze merken en producten. Met deze pop-up winkel willen we de consument maximaal inspireren en echt laten kennismaken met al onze duurzame kwalitatieve merken en producten.”

Bar Copine zorgt voor een volledig verwarmde winterbar en zal uitzonderlijk ook op zondag open zijn. “Op die manier willen we de consument maximaal laten genieten van onze pop-up store.”

De pop-up store en winterbar zijn de eerste drie weekends van december geopend, telkens van vrijdag tot en met zondag. Dit steeds doorlopend van 9 tot 17 uur. Place to be: Markt 71 in Lokeren.

Foto’s: © Isabeau Reynvoet

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.