Nieuws Oost-Vlaanderen Lokerse voedingsexperte wil markt veroveren met ambachtelijke granola's

Lokerse voedingsexperte wil markt veroveren met ambachtelijke granola's

Lokerse voedingsexperte wil markt veroveren met ambachtelijke granola's

00000000000000000000000000000000000000000lundemerlVoedingsexperte Lynn De Merlier uit Lokeren heeft enkele weken geleden met Goesting in Gezondheid een nieuw granolamerk op de markt gebracht. Haar handgemaakte granola’s  bevatten alleen natuurlijke ingrediënten zoals granen, noten, zaden en pitten en zijn vrij van toegevoegde suikers, bewaarmiddelen en kleur- en smaakstoffen. Deze ambachtelijk bereide lekkernij is online verkrijgbaar via de webshop en is te koop in twee verschillende versies: een kant-en-klare om dadelijk te verorberen en een DIY-versie voor klanten die willen experimenteren.

Lynn gebruikte haar 8 jaar ervaring om de ultieme granola te creëren.  “In mijn praktijk waar ik werk als professioneel opgeleide osteopaat en voedingsexperte stel ik vast dat veel lichamelijke problemen verband houden met voeding”, geeft ze aan. “Een gezond eetpatroon is essentieel voor een goede gezondheid. Vooral een gezond ontbijt is heel belangrijk. Daarom ben ik aan het experimenteren geslagen. Ik combineerde gezonde ingrediënten en maakte receptjes om de dag goed te beginnen. Zo heb ik toevallig mijn recepten voor lekkere en gezonde granola’s ontdekt. De reacties in mijn omgeving waren zo positief dat ik besloot om iedereen ervan te laten genieten en mijn granola’s te verkopen.”

De voedingsexperte en onderneemster vertelt ook nog dat er heel wat meer combinatiemogelijkheden zijn dan de meest bekende die granola met yoghurt combineert. “Je kan granola toevoegen aan deeg voor muffins of pannenkoeken, uitstrooien over smoothies of gewoon zo als gezonde snack eten.”  Met die uitspraak illustreert Lynn De Merlier dat ze echt begaan is met de gezondheid van haar medemensen. Daarom biedt ze op haar website niet alleen de granola’s aan maar ook inspiratie, recepten en online workshops. Meer info op http://www.goestingingezondheid.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.