Nieuws Oost-Vlaanderen Maak je handelspand energiezuiniger met de energiepremies van Stad Gent

Maak je handelspand energiezuiniger met de energiepremies van Stad Gent

Maak je handelspand energiezuiniger met de energiepremies van Stad Gent

GENT – De energieprijzen blijven stijgen. Ook ondernemers voelen dat in hun portemonnee. Daarom reikt Stad Gent energiepremies voor ondernemers uit die moeten helpen om panden energiezuiniger te maken. Deze kunnen nog tot eind september 2022 aangevraagd worden.

Gentse ondernemers kunnen tot € 10.000 per pand aan steun ontvangen. De Stad Gent geeft energiepremies voor isolerend glas en schrijnwerk, (dak)isolatie, warmtepompen, vloerverwarming en hybride stookketels, en ook voor andere investeringen die de energiecoach van de Stad Gent rendabel vindt. Een professionele energiecoach komt dan bij Gentse ondernemers langs en geeft onmiddellijk toepasbare tips om de gas- en elektriciteitsfactuur te verlagen.

Tot 30% van de investering terugbetaald

Een combinatie met de premies van distributienetbeheerder Fluvius maakt het aanbod nog aantrekkelijker. Met beide premies samen kan je als ondernemer tot 30% van het investeringsbedrag terugkrijgen.

Vraag nu je energiepremie aan

Aanvragen kunnen ingediend worden tot 30 september 2022. Wacht niet te lang: facturen mogen niet ouder zijn dan een jaar op moment van indienen van de aanvraag.

Kijk meteen of je in aanmerking komt voor een energielening. Twijfel je of je in aanmerking komt? Stel je vraag aan De Energiecentrale, zij zoeken het voor je uit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.