Nieuws Oost-Vlaanderen Made In Oost-Vlaanderen schakelt over op vakantiemodus

Made In Oost-Vlaanderen schakelt over op vakantiemodus

Made In Oost-Vlaanderen schakelt over op vakantiemodus

U heeft allicht wel gemerkt dat er deze morgen geen nieuwsbrief in uw mailbox terug te vinden was. Dat komt omdat we ook bij Made In even van al dat goede weer genieten en gedurende de komende 6 weken overschakelen op het vakantieregime. Dit wil zeggen dat u in plaats van 5 artikels per dag, nog minstens 2 berichten zal zien verschijnen. Ook de nieuwsbrief komt een tijdlang niet meer dagelijks, maar enkel op dinsdag en op vrijdag. Vanaf maandag 20 augustus vindt u ons opnieuw dagelijks in uw mailbox.

Het ondernemersleven staat niet stil tijdens de zomermaanden. Op deze manier willen we u blijvend nog op de hoogte houden van het economisch en bedrijfsnieuws binnen Oost-Vlaanderen. Heeft u zelf nieuws over een investering, een belangrijke personeelswissel of overname? Start u binnenkort met een nieuw project of uw eigen zaak? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Informatie en nieuws kan u met een bijpassende foto sturen naar redactie@madeinoostvlaanderen.be.

Wij wensen u alvast een deugddoende vakantie!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.