Nieuws Oost-Vlaanderen Made in Oost-Vlaanderen steunt de horeca

Made in Oost-Vlaanderen steunt de horeca

Made in Oost-Vlaanderen steunt de horeca

Sinds maandag kunnen we een maand niet meer op café of restaurant. Dat is heel jammer. Voor onszelf, maar vooral voor alle horeca-uitbaters. Velen van hen tonen hun veerkracht en flexibiliteit en zijn overgeschakeld op take-away. Omdat Made in Oost-Vlaanderen fier is op ondernemers willen we hen graag een duwtje in de rug geven.

Ben je zelf een eigenaar van een horecazaak die overgeschakeld is op take-away en/of thuislevering? Vul dan dit formulier in. Of stuur dit bericht door naar de horecazaak uit jouw buurt. De zaak moet gelegen zijn in Oost-Vlaanderen. We publiceren enkele keren per week een aanbod uit onze regio.

Heb je zelf nog een ander initiatief genomen of ken je een ondernemer met een ander initiatief, laat het ons dan ook weten. Dat kan via redactie@madeinoostvlaanderen.be.

Blijf op de hoogte

Uiteraard wil je zelf ook graag op de hoogte blijven van het boeiende ondernemersnieuws, en dus ondermeer het aanbod van de horeca in jouw regio. Dat kan heel eenvoudig door je te abonneren op de nieuwsbrief van Made in Oost-Vlaanderen. Schrijf je hier in voor deze dagelijkse nieuwsbrief.

Reageer op dit bericht

Dossier

Gerelateerde berichten

Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.