Nieuws Oost-Vlaanderen Made in organiseerde the greatest dinner on earth!

Made in organiseerde the greatest dinner on earth!

Made in organiseerde the greatest dinner on earth!

Op donderdag 7 juni organiseerde Made in haar halfjaarlijks partnerevent in ware circusstijl. Made in’s ondernemerscircus hield halt bij Outfort in Hoboken om de structurele partners uit de 7 regio’s in de watten te leggen. Met veel toeters en bellen want ondernemen is soms een echt circus.

Je mag geen plankenkoorts hebben, jongleert duizend-en-één verantwoordelijkheden, zoekt continu naar het ideale work-life evenwicht en neemt risico’s als een ware acrobaat. Bovendien werken de glimlach van het publiek en het gejuich bij nieuwe innovaties steevast als stimulans.

Kortom, onze partners verdienden een applaus van formaat! Dit tijdens een heerlijk diner in een magische setting mét exclusieve act van Ron Jaluai, bekend van Tomorrowland.

Ook partner worden van Made in? Neem dan contact op via madeinsales@mediahuis.be en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk hier de aftermovie en sfeerbeelden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.