Nieuws Oost-Vlaanderen Made in steunt horeca: op deze plekken kan je take-away bestellen

Made in steunt horeca: op deze plekken kan je take-away bestellen

Made in steunt horeca: op deze plekken kan je take-away bestellen

Sinds maandag kunnen we een maand niet meer op café of restaurant. Dat is heel jammer. Voor onszelf, maar vooral voor alle horeca-uitbaters in onze regio. Velen van hen tonen hun veerkracht en flexibiliteit en zijn overgeschakeld op take-away. Omdat Made in Oost-Vlaanderen fier is op ondernemers geven we de horeca graag een forum in deze nieuwsbrief.

Ben je zelf een eigenaar van een horecazaak die overgeschakeld is op take-away, of ken je zo iemand in je buurt? Vul dan dit formulier in en dan publiceren we enkele keren per week de horecazaken met een take-away aanbod.

Deze Oost-Vlaamse horecazaken schakelen over op take-away

Luncherie – Ertvelde

Geen poederkes of pakjes bij Luncherie maar gerechtjes die met veel liefde gemaakt zijn. Gezonde traiteursgerechten: soep, lunches met vlees/vis/veggie, warme gerechtjes, quiches, desserts en gebak. Alles huisgemaakt en verpakt in ecologische bokaaltjes.

“Onze catering ligt volledig stil en wij genieten van geen enkele overheidssteun of premie”, zegt Katrijn. “We herprofileren ons en gaan er voor. Ook nu.”

www.luncherie.be – 0472485905

C-toi Catering – Merelbeke

Vlaamse klassiekers en weeksuggesties. Jong keukengeweld dat gebruik maakt van kwalitatieve producten.

Nicolas Saveyn: “Als startende onderneming (we zijn anderhalf jaar bezig) is het voor ons een piste die wij moeten bewandelen. Men kan niet anders dan zich aan te passen, vooruit te kijken en het hoofd recht te houden. Lokaal bestellen is de boodschap!”

www.c-toi.be – 0498794915

Eetcafe mondial – Zelzate

Dagschotels

www.facebook.com/mondialzelzate/ – 0479056096

Italia – Zelzate

Italiaanse keuken

Deze familiezaak bestaat reeds meer dan 30 jaar en staat garant voor verse gerechten die ter plaatse en à la minute worden klaargemaakt.

Campanella: “Hopelijk zijn de drastische maatregelen effectief.”

www.italiahotel.be – 09/3455571

Restaurant Bassin – Gentbrugge

Stoofpotjes en craft bieren. Wereldse combinaties die verrassen. Dagvers, lokaal, ambachtelijk en seizoensgebonden. Vegetarisch, vegan, maar ook vlees en vis. Verse producten, korte keten. Kortom Gentbrugse gezelligheid.

www.facebook.com/Restaurant-Bassin-662659317541715 – 0494866614

Very Food & Bystrò Jamien – Zwijnaarde

Bestellen t.e.m. woensdag 12u voor afhaal/levering op vrijdag, bestellen t.e.m. donderdag 12u voor afhaal/levering op zaterdag en zondag.

www.veryfood.be – www.bystrojamien.be

Lekkers om af te halen uit Kruibeke, Bazel en Rupelmonde vind je bovendien terug op deze facebookpagina www.facebook.com/groups/1415095558793344

Reageer op dit bericht

Dossier

Gerelateerde berichten

Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.