Made in 24 themabeeld met logo strafste onderneemster 1_

Made in zoekt de strafste onderneemster van Oost-Vlaanderen

Op vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Ter ere van deze dag wil Made in Oost-Vlaanderen een vrouwelijke onderneemster in de kijker zetten. Wie verdient deze award volgens jou? Nomineer haar tot en met 13 februari.

8 maart staat sinds 1911 bekend als Internationale Vrouwendag en dat willen we bij Made in niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Made in Oost-Vlaanderen gaat daarom opnieuw op zoek naar de meest opmerkelijke onderneemster uit de regio.

Wie moet volgens jou Margot Missinne, de winnares van vorig jaar, opvolgen? Welke onderneemster zie je als rolmodel? Of met wie heb jij een fijne samenwerking achter de rug?

LEES OOK. Strafste Oost-Vlaamse onderneemster Margot Missinne (25): “Vrouwen worden vaak onderschat”

Nomineer de strafste onderneemster van Oost-Vlaanderen via deze link. Nomineren kan tot en met 13 februari 2024. Op vrijdag 16 februari maken we de top 5 bekend en nadien volgt nog een stemmingsronde.

Op vrijdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, maken we de winnares bekend. We verwennen de winnares met een Cent Pur Cent make-upkoffer gevuld met verzorgingsproducten ter waarde van 400 euro en een uitgebreid interview op ons medium.