Nieuws Oost-Vlaanderen Madeinoostvlaanderen luistert naar u !

Madeinoostvlaanderen luistert naar u !

Madeinoostvlaanderen luistert naar u !

Schermafbeelding%202014-09-29%20om%2016_21_38_0Onze nieuwssite bestaat nu iets meer dan een jaar. We krijgen bij diverse contacten te horen dat u onze dagelijkse berichtgeving op prijs weet te stellen.

Toch zouden we met ons team nog beter willen weten hoe u als lezer over  www.madeinoostvlaanderen.be denkt? Bent u tevreden? Wat kunnen we verbeteren? Wat zijn uw verwachtingen? Wij willen het graag van u horen.

Uw mening telt mee om te bepalen wat er met uw nieuwssite gebeurt. Via dit lezersonderzoek willen we de noden van onze doelgroep nog beter begrijpen zodat we er volop op kunnen inspelen.

De vragenlijst is volledig anoniem en het duurt hooguit 5 minuten om ze in te vullen. Deelnemen kan via deze link:  https://nl.surveymonkey.com/r/FDYK78Q. Wij willen u alvast bij voorbaat danken voor uw medewerking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.