Nieuws Oost-Vlaanderen MAN GRD Diependaele neemt nieuwe truckwashinstallatie in gebruik

MAN GRD Diependaele neemt nieuwe truckwashinstallatie in gebruik

MAN GRD Diependaele neemt nieuwe truckwashinstallatie in gebruik

 karcher_150522_GRD-DiependaeleBij MAN GRD Diependaele, een vrachtwagenbedrijf uit Ninove,  is sinds kort een Kärcher TB 42 een truckwashinstallatie van de nieuwste generatie operationeel. Zaakvoerder Dirk Diependaele is vol lof over de efficiënte werking van de gloednieuwe wasstraat.

GRD Diependaele in Ninove is gespecialiseerd in de verkoop, en het onderhoud van MAN-vrachtwagens. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen transportfirma – TMD Diependaele – met een vloot van 80 vrachtwagens, combinaties van trekker en oplegger, en eenbeton centrale (Ninoofse Beton Centrale) met 25 betonmixers en betonpompen.

GRD Diependaele beschikt niet alleen over een tankreinigingsinstallatie voor het inwendig reinigen van tankwagens, sinds april 2015 staat ook een gloednieuwe truckwashinstallatie van Kärcher ter beschikking.

Stefaan Herremans is bij GRD Diependaele dagelijks in de weer met de reiniging van de diverse types vrachtwagens. Enkele weken na het afwerken van de opbouw door Kärcher van de TB truckwasinstallatie, is het tijd voor een eerste evaluatie.

“De tijd die nodig is om verschillende types vrachtwagens te kunnen wassen, is essentieel. Even belangrijk is het onvermijdelijke aandeel van manuele tussenkomst. Dankzij de combinatie van de standaard wasborstels en de hogedrukspinners (60 BAR) op de Kärcher-installatie en de juiste programmatie van de machine, kunnen we de trucks nu veel sneller reinigen.  Waar we vroeger voor bepaalde voertuigen vier uur nodig hadden, klaren we nu de klus in anderhalf uur.”

.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.