Nieuws Oost-Vlaanderen Marijke Van Bossche opent energieneutraal kapsalon

Marijke Van Bossche opent energieneutraal kapsalon

Marijke Van Bossche opent energieneutraal kapsalon

WAASMUNSTER – Met onder meer zonnepanelen en een warmtepomp, en met veganistische producten, opent Marijke Van Bossche (34) een energieneutraal kapsalon Ma’Hair in Waasmunster.

“Met Ma’hair maak ik echt een kinderdroom waar”, vertelt Marijke Van Bossche. “Ik maakte doelbewuste keuzes om de huidige energiecrisis geen cruciale rol te laten spelen in het bereiken van mijn ultieme droom.”

De kersverse zaakvoerder liet het pand in de Fortenstraat helemaal strippen om er volgens haar een gezellige haarstudio van te maken. Het resultaat mag gezien worden: het werd een intiem, gezellig en eigentijds kapsalon.

“Het gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp maakt dat het salon zelfvoorzienend is qua energie, en ook het gebruik van veganistische producten is een bewuste keuze in functie van de gezondheid van mijn klanten, mezelf en de omgeving”, zegt de kapster nog.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.