Nieuws Oost-Vlaanderen "Master of Time" uit Lede leert kenniswerkers tijd winnen

"Master of Time" uit Lede leert kenniswerkers tijd winnen

"Master of Time" uit Lede leert kenniswerkers tijd winnen

001jdJohan D’Haeseleer was jarenlang werkvereenvoudiger, afdelingschef werkvereenvoudiging, verantwoordelijke vorming en opleiding bij Colruyt. Sinds vijf jaar is hij full time ondernemer. Onder de vlag van ExtraTijd brengen D’Haesleer en zijn team vanuit Lede workshops, presentaties en coaching voor persoonlijke effectiviteit.

Hij ontwikkelde  een methodiek  om opnieuw meester te zijn van de befaamde “todo” lijst.  “De meeste kenniswerkers”, zo geeft hij aan, “zijn verzeild geraakt in wat je de reactieve modus zou kunnen noemen. Ze blijven van de hak op de tak springen omdat ze onmiddellijk reageren op binnenkomende mailberichten en  komen daardoor niet meer toe aan hun de kern van hun taken. Het dringende duwt het belangrijke blijkbaar steeds meer weg. Het lijkt voor veel mensen een niet te stuiten trend” .

Johan D’Haeseleer heeft een tijdsindeling die hij rigoureus opvolgt en waarin hij ook tijd heeft voorzien voor het schrijven van minstens één blogartikel per week. Op die manier raakt zijn bedrijf  bij steeds meer mensen bekend. Vijfduizend Vlamingen hebben al workshops gevolgd en hij beschikt ondertussen over een team van trainers dat ook al aan de slag is gegaan in onder meer Roemenië en de Verenigde Staten

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.