Maura Nachtergaele. Foto: Unizo.

Maura Nachtergaele van Payflip genomineerd als ‘Belofte van het Jaar’

DEINZE - De finalistes van de 24ste editie WOMED Award zijn bekend. Op 8 maart worden opnieuw de ‘Onderneemster van het Jaar’ en de ‘Belofte van het Jaar’ bekroond en een Oost-Vlaamse onderneemster maakt kans op die titel.

Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen bekronen inspirerend ondernemerschap van gedreven vrouwen met de WOMED Award. De naam van de award staat voor WOMen in Enterprise and Development. Elk jaar worden de ‘Onderneemster van het Jaar’ en de ‘Belofte van het Jaar’ gekozen. De WOMED Award 2022 wordt uitgereikt op 8 maart, maar de jury maakte nu al de finalistes bekend. Nog tot 8 februari loopt immers een publieksstemming die voor een stuk het eindresultaat bepaalt.

In de categorie ‘Belofte van het Jaar’ is Maura Nachtergaele één van de vijf genomineerden. De onderneemster uit Deinze streeft ernaar om met Payflip de ‘Netflix onder de verloning’ te worden. Werknemers krijgen via Payflip meer zeggenschap over hun loonpakket en kunnen zelf kiezen hoe ze het willen invullen.