Nieuws Oost-Vlaanderen Maxi Zoo onderstreept ambities met opening van twee nieuwe winkels

Maxi Zoo onderstreept ambities met opening van twee nieuwe winkels

Maxi Zoo onderstreept ambities met opening van twee nieuwe winkels

aaaaaamaxi12960446621Na de succesvolle opening van nieuwe winkels in Sint-Truiden en Sint-Lambrechts-Woluwe eerder dit jaar, blijft Maxi Zoo, dat zijn hoofdkwartier heeft in Temse, en in Oost-Vlaanderen winkels heeft in Aalst, Gent, Dendermonde, Geraardsbergen, Melle, Melsele, Lokeren, Sint-Niklaas en Sint-Martens-Latem voort groeien.

Deze week gingen nieuwe winkels open in Geel en Beringen. Ook deze nieuwe winkels hebben echt alles in huis waar huisdieren van houden. “Winkelen in deze nieuwe omgeving zal een waar plezier worden”,  zegt Davy Van Limberghen, zaakvoerder van Maxi Zoo België. “Om de opening van de nieuwe winkels te vieren, bieden we forse kortingen aan en heel wat randanimatie voor de kinderen én hun ouders. Belangrijker nog is dat we in al onze winkels inidividueel advies op maat verlenen. Het is onze taak om een partner en vriend te zijn van baasjes en huisdieren en hen te inspireren met onze producten, hun problemen op te lossen en speciale wensen in te willigen.”

Maxi Zoo heeft nu 36 winkles in België en maakt deel uit van de in 1990 opgerichte Duitse groep Fressnapf,die met een jaaromzet van 1,5 miljard euro Europese marktleider is voor huisdierenbenodigdheden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.